Terrasser

Nyd sommeren på din terrasse

Vil du have ny terrasse, eller skal den nuværende renoveres?

Vi har stor erfaring inden for træterrasse og flise terrasse generelt, vi kan tilbyde en løsning, der både er holdbar, funktionel, æstetisk pæn samt passer lige netop til dit hus.

Mulighederne er mange og vores erfaring gør, at vi også finder den helt rigtige løsning til jer.

Terrasser
Træterrasse i hårdt træ:

En af fordelene ved hårdt træ er, at det kan holde i rigtig mange år, uden det behøver den store vedligeholdelse.

Terrassebrædder i lærk - er stærke på grund af den store andel af kærnetræ.Terrassebrædder i lærk har en dyb smuk glød og holdes bedst med efterbehandling af dine terrassebrædder.

Vedligeholdelse:

Du kan vælge at slibe og oliere en hårdttræsterrasse, så den bevarer den røde glød, eller du kan lade dem være som den er, så bliver den mere grålige og retro i udseendet.

Uanset hvad du vælger, vil overfladen fremstå flot og rustik.

Terrasser

Terrasse med sandsten, skifer eller travertin

Sandsten er et af de ældste og smukkeste materialer, og hver enkel flise har en hel unik struktur og farvespil. Perfekte til det danske klima. Alle materialer er godkendte
i Danmark til udendørs brug. Fliserne lægges på grus nøjagtig som betonfliser. Vil du have materialet i indkørslen eller i garagen lægges det i stedet i beton.

Fordele ved sandsten og skifer:

100% naturmateriale, der tåler det danske klima. I modsætning til betonmaterialer - der bliver ødelagte og tager imod mere og mere snavs jo mere det slides eller vaskes
– både sandsten og skifer, tåler at der saltes på det. Det tåler en omgang med højtryksrenseren så forsvinder alger og snavs, og fliserne står som nye.
En anden fordel er at fliser og trappesten af sandsten ikke bliver glatte i våd tilstand pga. den naturligt kløvede overflade.

Naturmaterialer går aldrig af mod

Brug naturstenene alle steder, de bliver aldrig umoderne eller går af mode. Det er eksklusive belægninger, der holder værdien.

Kontakt os hvis du går med planer om:
  • Træterrasse
  • Fliseterrasse
  • Overdækket terrasse
  • Have terrasse

Vi udfører bygning af terrasse uanset materialevalg for private og mindre virksomheder.

SkovhojByg ApS, løser opgaver på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster, herunder Sydsjælland, blandt andet Næstved, Karrebæksminde, Vordingborg og Præstø mm.

Mangler du inspiration, hjælper vi gerne med løsningsforslag.